Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België
Uitgebreide betaalwijzen:

Ideal iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de u doorgeleid naar uw eigen internetbankieromgeving voor het uitvoeren van de betaling.
mastercardMaestroVisaV-PayAmerican express U kunt betalen met uw Mastercard, Visa, V-Pay of American Express creditcard. Ook is het mogelijk met Maestro te betalen, dit is afhankelijk van uw bank.
De betaling gaat via Mollie.nl, wij krijgen geen toegang tot uw creditcard gegevens.
Boekenbon Boekenbon, U kunt met de Nederlandse Boekenbon betalen indien dit een pasje is. U kunt een eventueel restbedrag met iDeal betalen. Het maximaal te bestenden bedrag per bon is 50 euro, dit is door de overheid vastgelegd.
Vooruitbetalen Overboeking, ook wel bekend als overschrijving of bankoverschrijving, is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationaal als internationaal online betaald wordt.
Applepay
Applepay is beschikbaar voor klanten met een Apple device waar Applepay op is geactiveerd. Applepay wordt verwerkt door Mollie.nl
Belgische betaalwijzes:

bancontact Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan de klant zijn eigen bank selecteren. Hierna komt hij terecht in zijn vertrouwde internetbankieromgeving en kan hij inloggen. In het vervolgscherm kan hij vervolgens zijn betaling voltooien.
Belfius Belgische klanten kunnen ook met Belfius DirectNet betalen. De betaling gaat via Mollie.nl
KBC CBC Belgische klanten kunnen ook met KBC CBC betalen. De betaling gaat via Mollie.nl

Payments by Mollie.nl